Drömmen du hårförlängning

Att göra en hårförlängning i Stockholm är ett fantastiskt sätt att skapa en ny stil och ett nytt utseende. En hårförlängning kommer inte bara att göra ditt hår längre men du kommer också få ett helt annat hårsvall med mer volym. Du kan använda raka hårslingor eller slingor med vågigt hår beroende på vad du tycker är snyggast. Med raka slingor får du inte samma tjockhet på håret som med vågiga eller lockiga slingor. Det är helt och hållet en fråga om tycke och smak och vad man själv föredrar. Oavsett kommer din frisyr att bli fantastisk!

Hur går en hårförlängning till i praktiken?

Det första du måste göra när du ska göra en hårförlängning i Stockholm är att hitta en salong som gör hårförlängningar. Det är nämligen inte alla salonger som har den specialkunskap som krävs för att göra en hårförlängning. Fråga vänner och bekanta om deras rekommendationer och sök på nätet. Om du använder internet kan du även läsa kommentarer och recensioner om olika salonger i Stockholmsområdet och se om det är någon som verkar extra bra eller om det är någon du ska undvika. När det gäller ens eget hår så vill man ju vara säker på att resultatet blir bra.

Kan man göra en hårförlängning på egen hand?

Om du väljer att göra en hårförlängning hemma så blir det så klart billigare. Det är dock inte helt enkelt om du aldrig har gjort det förut. Det finns videor och guider på internet som visar hur du ska göra och som presenterar olika metoder för hårförlängning som kan vara bra att titta på. Dock är det ofta svårare att sätta i hårslingorna när man ska göra det själv, även om det ser väldigt enkelt ut när någon annan gör det i en video.

Vad kostar en hårförlängning i Stockholm?

Det är alltid dyrare att gå till en salong för att göra hårförlängningen än att göra den själv hemma. Det tar ganska många timmar så räkna med att betala flera tusen kronor. Det går inte att ge något exakt svar eftersom det beror på vilken typ av löshår du väljer, naturligt löshår är alltid dyrare än syntetiskt. Sedan beror det också på vilken längd du vill ha på slingorna och hur många du vill sätta in. Vissa metoder är också dyrare än andra, vill du ha clips-on slingor så brukar det kosta lite mer än om man använder keratin.