Dansskor

Dansskor finns i ett flertal olika varianter och är ofta anpassade för att både se bra ut och för att underlätta för dansaren. Tangoskor för män är oftast i läder med en liten, låg klack. För kvinnor finns det tangoskor i ett flertal olika färger. De har ofta en gummisula för bra grepp och en liten undersula av mocka under tån så att det är lätt för dansaren att snurra och vända på tån. Skorna är perfekt anpassade för dansen och gör att det går smidigare att röra sig på dansgolvet. Oavsett om du precis börjat lära dig tango, eller om du är en van dansare är det viktigt att du har rätt skor.

Dans är det perfekta sättet att motionera

Dans är inte bara vackert och roligt att ta del i, det är också ett bra sätt att motionera. Och om man kan ha roligt när man motionerar är det så klart ett enormt plus! För att hitta den perfekta skon är det bekvämt att man kan shoppa online, det gör det mycket lättare att hitta precis det man är ute efter. Innan du köper dina skor är det vissa saker du kanske vill tänka på:

  • Vilken nivå du är på, om du är nybörjare kanske du inte vill spendera så mycket, men om du är en van dansare kanske du vill ha något lite mer professionellt
  • Din egen stil, det finns så många olika färger och varianter på modeller att välja mellan så det är bara att välja det du tycker är snyggast.
  • Vilken typ av dans det gäller, eftersom skorna ofta är lite olika
    Eftersom alla dansskor inte är helt lika är det bra att specificera dina sökord så att du kan vara säker på att du köper den typ av sko som kommer att passa bäst till ändamålet.